Recipe of Favorite Apfelstrudel comme à Vienne
Hey everyone, hope you are having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, Easiest Way to Prepare Speedy Apfelstrudel comme à Vienne. One of my favorites food recipes. For mine, I will make it a bit tasty. This will be really delicious.
In regards to cooking healthful meals for the families, there's obviously some level of dissention among the ranks. The fantastic news is there are recipes which have become healthy but also the healthful temperament of those recipes is significantly disguised. What they don't know in such instances truly should not attract harm their manner (outside allergies, which will not be ignored).
The same is true for lunches when we often add to your can of soup or box of macaroni and cheese or any other such product rather than putting our creative efforts into making a quick and easy yet delicious lunch. You may observe many ideas in this article and the expectation is that these thoughts won't only get you off to a great start for ending the lunch R-UT most of us seem to find ourselves at at a certain point or another but also to test new things on your very own.
First of all, perhaps not all of fantastic lunches require actual cooking as a way to organize. Some of them will require using this microwave and a few of them are going to need to be cooked or prepared in advance and reheated. The options are virtually limitless once you understand the creative concept that really must be set up. You also need to see that a number of these notions are so simple you may wonder why in the world you haven't ever thought of them. I certainly hope that a few of these thoughts will end up main features within your own home.
Many things affect the quality of taste from Apfelstrudel comme à Vienne, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Apfelstrudel comme à Vienne delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Apfelstrudel comme à Vienne is 6 personnes. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Apfelstrudel comme à Vienne estimated approx 1h.
To begin with this particular recipe, we must prepare a few ingredients. You can have Apfelstrudel comme à Vienne using 13 ingredients and 6 steps. Here is how you cook that.
D’habitude je fabrique de faux Strudel car je fais une pâte ordinaire mais là j’ai acheté la strudelteig (pâte phyllo). Donc ce dimanche nous partirons à Vienne. J’ai pris la recette de notre ami Wolfgang qui n’avait pas son pareil en pâtisserie. C’est déjà lui qui nous a donné les recettes des petits biscuits de Noël, ceux que nous avions l’habitude de faire chaque année à Francfort avec mes filles sous sa houlette et que je vais vous donner jusqu’à Noël. Sinon si vous n’avez pas le temps de faire le Strudel et que vous résidez à Paris allez donc faire un tour au Stube : https://www.lestube.fr/categorie-produit/gateaux/ Je ne sais pas si ils sont aussi bons qu’autrefois au Stubli de la rue Poncelet (il a fermé) mais ils ont plein de spécialités allemandes assez sympas, ça vaut le déplacement. Retrouvez toutes mes recettes sur ma page Facebook : Pascale cuisine une recette par jour et Instagram : pascalecuisine Bon appétit
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Apfelstrudel comme à Vienne:
- 6 feuilles de pâte phyllo
- 4 ou 5 pommes acidulées selon la taille
- 75 gr raisins secs blonds
- 50 gr noix de Grenoble grossièrement cassées
- 1 citron pour son jus
- 30 gr sucre
- 1 cuiller à soupe cannelle en poudre
- 3 cuillers à soupe de rhum
- 80 gr beurre
- 3 cuillers à soupe d'amandes en poudre
- 1 jaune d'oeuf
- 2 cuillers à soupe d'amandes effilées
- 1 cuiller à soupe sucre glace
Instructions to make to make Apfelstrudel comme à Vienne
- Je fais d’abord tremper les raisins dans le rhum (la veille au soir c’est encore mieux). Ensuite j’épluche les pommes et je les coupe en petit morceaux dans un saladier. Je verse dessus le jus du citron
- Puis j’ajoute le sucre, la cannelle, les noix grossièrement concassées et les raisins. Je brasse bien
- Je fais fondre le beurre et je prépare les pâtes phyllo. Sur une plaque antiadhésive je place la 1ère feuille et je l’enduis de beurre, et ainsi de suite jusqu’à la dernière que je n’enduis pas de beurre
- Je verse la poudre d’amande sur le centre de la pâte et je verse les pommes puis je les emballe en fermant bien les extrémités avec le jaune d’œuf
- Je badigeonne avec le reste de jaune d’œuf et je disperse les amandes effilées dessus puis j’enfourne à 350°F/180°C pour environ 30mn. S’il fonce trop je pose une feuille d’alu dessus. Je laisse dans le four éteint et maintient au chaud jusqu'à la dégustation.
- Je sors mon Strudel et le saupoudre de sucre glace. Franchement je suis assez fière de moi pour ma première utilisation de la pâte phyllo. Je sers avec de la glace vanille ou de la chantilly ou de la crème anglaise ou de la crème fleurette ou rien
While that is by no means the end all be all guide to cooking fast and simple lunches it's great food for thought. The expectation is that will get your creative juices flowing so that you are able to prepare excellent lunches for your family without needing to complete too much heavy cooking through the approach.
So that's going to wrap it up for this exceptional food Step-by-Step Guide to Prepare Perfect Apfelstrudel comme à Vienne. Thanks so much for your time. I am confident that you can make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!